Gunoaiele din Albeni au rămas neridicate

Se complică lucrurile privind ridicarea gunoiului în județul Gorj. Deja, în comuna Albeni, marți, firma de salubritate nu a mers să golească tomberoanele de la porțile oamenilor. Primarul le-a dat asigurări localnicilor că acest lucru se va întâmpla săptămâna viitoare.

Primarul din Albeni i-a anunțat pe localnici că firma Supercom, cea care trebuia să ridice gunoiul, marți, nu a mai ajuns în comună să-și facă treaba. Dă garanții totuși că, marțea viitoare, vor fi golite tomberoanele de la porțile oamenilor.

„Dragi locuitorii ai comunei Albeni, doresc sa va informez ca astazi am discutat cu domnul director Luis Popa cu privire la salubritatea din comuna Albeni. Din cauza problemei legate de groapa de gunoi, firma Supercom nu a reușit sa efectueze serviciul de salubritate in ziua de marți, când era programată comuna Albeni. De săptămâna viitoare va intra in normalitate serviciul de salubritate. In data de 13 aprilie, sa scoateți pubelele la poarta. Va mulțumesc pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, a fost anunțul făcut de primarul Ionuț Stan.

Depozitul ecologic de la Târgu Jiu a rămas fără autorizație de mediu din 23 martie, iar deșeurile din Gorj trebuie duse în Mehedinți, costul fiind dublu. Firmele de salubritate cer majorarea tarifelor.

Vizualizări: 550

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: