Acțiune de ecologizare în Gorj. Cum te înscrii la Let's Do It, Romania!

       „O țară cu mai puține deșeuri”, reprezintă scopul asociației Let's Do It, Romania!. În acest sens, anul acesta, pe 17 septembrie, este organizată Ziua de Curăţenie Naţională. Împreună cu alte județe din țara, Gorjul va face parte din acțiunea de ecologizare inițiată de Let's Do It, Romania!, ce se va desfășura pe parcursul unei zile. Direcția Județeană de Mangement Integrat al Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj, coordonatorul proiectului, îi îndeamnă atât pe cetățeni, cât și instituțiile publice, să participe, organizatorii mizând pe voluntari.

       În 2021, numarul persoanelor care s-au implicat în  acțiunea de reducere a poluării, la nivelul județului Gorj,  s-a ridicat la 11.000. De această dată se dorește mobilizarea unui numar mai mare. De menționat este că voluntarii vor primi saci și mănuși. Întreaga activitate presupune strângerea și reciclarea deșeurilor de toate tipurile: plastic, sticlă, deșeuri menajere, textile, metal.

       Pentru a vă putea înscrie, accesați site-ul https://letsdoitromania.ro/, secțiunea PROIECTE. De asemenea, organizatorii au anunțat că doritorii își pot confirma participarea prin telefon la numărul: 0253/216132 sau printr-un mail, la adresa: [email protected].

Vizualizări: 785

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: