Actorii din Târgu Jiu, alături de Elisa

Acțiune de suflet a actorilor Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu! Marți, 16 aprilie, vor juca într-o piesă de teatru, iar banii pe care îi vor strânge din vânzarea biletelor îi vor dărui părinților micuței Elisa, fetița de nici un an care se luptă cu o boală grea. ”Avem un semen de-al nostru, un copilaș tare drăguț, se numește Elisa, care are nevoie de ajutorul nostru. Are probleme de sănătate și, pentru că așa ni se pare firesc, vom participa și noi, și vom pune umărul să o ajutăm. Vom juca spectacolul "Fabrica de impro", un spectacol foarte bine primit de publicul nostru, de publicul tânăr, de cei care au venit cu propunerea aceasta înspre noi. Le mulțumim. Am acceptat necondiționat”, a declarat Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al teatrului târgujian.

Spectacolul va începe la ora 17:30. Managerul Cosmin Brehuță a spus că doritorii pot face deja rezervări pentru spectacolul de marți, dar și că și-ar dori să vină în număr cât mai mare.

Elisabeta Ilinca Boncu are doar 8 luni și a fost diagnosticată cu neuroblastom, tumoare pe glanda suprarenală cu metastaze hepatice. Sunt șanse ca micuța să se facă bine la o clinică din Viena, iar familia are nevoie pentru început de 25 de mii de euro.

Tot pentru ajutorarea micuței, la Turceni va fi organizat un spectacol caritabil. Evenimentul va avea loc vineri, 12 aprilie, de la ora 18:00, la restaurantul Yda. Emil Badea, Ana Maria Oprișan și Marian Medregoniu sunt doar câțiva din artiștii care vor cânta pentru Elisa.

Vizualizări: 992

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: