Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Mii de copaci plantați de voluntari la Negomir

Circa 300 de voluntari au plantat copaci la Negomir ca să împiedice terenul să o ia la vale. Într-o zonă amenințată de alunecări de teren, vor prinde rădăcini circa 9.000 de puieți. La acțiune, au participat pompieri, jandarmi, funcționari publici ori liceeni.

În jur de două hectare au fost împădurite în localitatea Negomir. În zonă, era pericol de alunecări de teren. Asociația „Team for next generation”, Primăria Negomir și Serviciul de Gestionare a Deșeurilor Gorj au fost organizatorii acțiunii.

Au dat o mână de ajutor angajați ISU, IJJ, Minprest și elevi. “280 de voluntari au plantat 9.000 de puieți de cer și salcâm, pe o suprafață de 1,8 hectare. Le mulțumim și celor 280 de voluntari care au răspuns prompt la această acțiune. În același timp, a fost organizată și o campanile de ecologizare în această zonă”, a transmis Luis Popa, directorul Serviciul de Gestionare a Deșeurilor Gorj. (M.M.)

Galerie foto

Vizualizări: 1,589

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: