Vrea să înființeze echipă de fotbal la Motru

Un primar din Gorj vrea să readucă la viață sportul în orașul pe care îl conduce. Este vorba despre Cosmin Morega, edilul municipiului Motru. Acesta vrea să înființeze o echipă de fotbal.  Morega a găsit și soluția. Vrea să obțină bani prin Compania Națională de Investiții, pentru a extinde și reface infrastructura Clubului Sportiv Municipal, dar și a stadionului.

„Am luat legătura cu președintele clubului. Împreună a decis de ce ar fi nevoie pentru refacerea acestui clubului în totalitate. Vom face toate demersurile pentru a solicita aceste sume de la CNI. De pe 13 iulie 2016 nu am mai avut echipă de fotbal la Motru. Vreau ca în 2021 să vorbim despre înființarea unei echipe și voi face tot ce este posibil pentru acest lucru. Va fi modernizat și stadionul din Motru. Motru are nevoie de sport. Este dori sportul aici, fiind vorba de fotbal, box, lupte și altele”, a spus Cosmin Morega, la Radio Infinit.

Primarul Morega vrea să înființeze o echipă de fotbal pe care să o înscrie în Liga a 4-a: ”Voi face acest lucru. O echipă de fotbal în Liga a 4-a. Este o necesitate a tuturor cetățenilor din Motru. Nu va fi simplu, dar voi rezolva. Am achitat și debitele restante ale Clubului Municipal. Primăria și Consiliul Local Motru vor sprijini această activitate. Dacă vor fi și sponsori, cu atât mai bine”, a mai afirmat Morega.

Vizualizări: 1,003

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: