Primăria caută administrator public. Nu a fost depus niciun CV

Primarul comunei gorjene Padeș, Mihăiță Troacă, a postat pe pagina de socializare un anunț de angajare. Este vorba despre un post de administrator public la primărie. Primarul spune că problemele din localitate sunt foarte multe și nu poate face față de unul singur, având nevoie de un ajutor.

Primarul spune că este nevoie de un om care să îl ajute în probleme comunității, mai ales că până în prezent nu a fost numit nici viceprimarul.

”Angajăm administrator public în cadrul Primăriei Padeș pentru că este o comună mare, sunt multe probleme de rezolvat și nu pot face față de unul singur. Avem peste 1000 de dosare de finalizat. Sunt probleme pe fondul funciar, cu apa, canalizarea, sunt multe de făcut. Nu avem viceprimar la noi în comună, partidul încă nu a stabilit acest lucru. Majoritate avem”, a spus Mihăiță Troacă, la Radio Infinit.

Troacă a mai spus și faptul că nu a fost depus vreun CV, dar speră ca lumea să se arate interesată: ”Nu a fost depus niciun CV până acum, ceea ce înseamnă că acest post nu prezintă interes. Răspunderea este mare, iar salariul este mic. Cred că este undeva la 3.000 de lei. Continuăm să căutăm persoana potrivită”, a mai afirmat primarul din Padeș.

Vizualizări: 2,822

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: