Amenzi date de inspectorii sanitar-veterinari înainte de Crăciun

Val de controale făcute de inspectorii sanitar-veterinari gorjeni înainte de Crăciun. Într-o singură săptămână au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale în cuantum de 30.800 lei, unor unități situate în Bumbești-Jiu, Motru, Târgu-Cărbunești și Târgu-Jiu.

Zece mii de lei amendă a primit un depozit alimentar care nu oferea angajaților posibilitatea să se spele pe mâini, iar unele produse erau depozitate nesectorizat și necorespunzător.

Tot 10.000 lei amendă a fost dată la un magazin alimentar, pentru depozitarea nesectorizată a produselor alimentare congelate în camerele frigorifice, în sensul că era pește congelat lângă produse din carne congelate și legume congelate,

Celelalte amenzi au fost de câte 1.200 de lei și au fost date unor magazine alimentare, unui centru de prelucrare a laptelui, dar și unui restaurant, în general pentru lipsa unor informații care ar fi trebuit să fie la dispoziția clienților, pentru igienă precară sau pentru că salariații nu aveau echipament de protecție.

Vizualizări: 412

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: