Adela Popescu a născut al treilea copil

Vedeta PRO TV Adela Popescu a născut al treilea copil al familiei Vâlcan. Un mesaj emoționant a fost transmis de soţul său, Radu Vâlcan, cel care a publicat și primele imagini cu băiețelul lor.

Prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan formează un cuplu cu Adela Popescu și cei doi tocmai au devenit părinți pentru a treia oară. Acesta şi soţia sa Adela Popescu a anunțat pe Facebook că a născut al treilea copil și a pus primele imagini cu bebelușul. ”Uraaaaa! S-a înfăptuit!  Băiețelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult ca zece fetițe. Și face! Că e minunat, a luat nota 10, are 3,620 kg și s-a născut după o agonie de aproape patru ore. Eu nu mă mai satur să îl pup, să îl miros și să îi povestesc despre năzdrăvănii de frățiori ce îl așteaptă acasă. Tati a avut și el voie să ne viziteze 20 de minute cât să ne bucurăm împreună, că și de dată asta, la nașterea lui, la fel ca a frățiorilor, plouă. Pentru că este un subiect de interes, la maternitatea la care am născut eu, tații au voie la vizită 20 min, în intervalul 16:00-18:00 doar pe baza unui test pcr negativ sau a dovezii vaccinării anti covid”, a scris Adela Popescu pe Facebook.

Radu Vâlcan a scris pe Facebook prin ce emoții a trecut înaintea nașterii celui de-al treilea băiețel. ”Credeți că este ușor să fii trezit la 5-6 dimineața, să fie liber prin oraș, să ai emoții de fiecare dată când se pune roșu la semafor, să nu-mi răspundă Adela la mesaje pentru că, da, tocmai năștea după un travaliu nu lung, dar extenuant. Și multe alte emoții la care nu se gândește nimeni. Pe scurt, iubire, vă ador!”, este mesajul transmis de prezentatorul de televiziune.

Adela Popescu anunța, pe 8 ianuarie 2021, că urmează să devină din nou mămică, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil. Vedeta este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are trei copii, primii născuți fiind Alexandru și Andrei.

Vizualizări: 1,180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: