Adela Popescu, Smiley și Gina Pistol vor să dea lovitura în turism!

Prezentatoarea Adela Popescu a făcut un anunț cu totul neașteptat, la început de an! Vedeta intră în lumea afacerilor, nu singură, ci alături de nume mari din showbiz-ul de la noi din țară.

Printre partenerii săi se numără Răzvan Fodor, Smiley și Gina Pistol. Vedetele au devenit patroni de hotel, într-una dintre cele mai frumoase și aglomerate stațiuni de pe litoralul românesc al Mării Negre iar marea inaugurare este programată pe 1 mai 2024.

Invitată în platoul de la Vorbește Lumea, Adela Popescu a făcut anunțul că intră în lumea afacerilor. Vedeta a decis să investească în domeniul HoReCa, nu singură, ci alături de cei mai buni prieteni. Turiștii vor putea spune că au petrecut o vacanță de neuitat la hotelul Adelei Popescu, Smiley, Răzvan Fodor și Ginei Pistol, iar lista asociaților este mult mai mare.

Artiștii au preluat o unitate de cazare dintr-una din cele mai frumoase și aglomerate stațiuni de pe litoralul românesc al Mării Negre, locul în care au petrecut cele mai frumoase vacanțe: Vama Veche. „Cele mai frumoase vacanțe, aici le-am făcut. În gașca noastră de prieteni, s-a aflat despre posibilitatea de a achiziționa acest spațiu, pe care eu deja îl știam și deja îmi plăcea. Există, e foarte drăgut hotelașul ăsta. Am vrut să facem ceva drăguț, așa cum ne-ar plăcea nouă. Au fost foarte drăguțe întâlnirile, pentru că noi nu suntem oameni de afaceri, suntem artiști. Noi ne-am făcut, de fapt, casa noastră”, a povestit Adela Popescu.

Vedeta a punctat că micul hotel va fi o oglindă a sufletului tuturor celor implicați. Marea inaugurare este programată pe data de 1 mai 2024, o zi în care turiștii din toate colțurile țării iau cu asalt stațiunile de la Marea Neagră.

Vizualizări: 1,595

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: