Operație în regim de urgență pentru o vedetă Pro Tv!

Prezentatorul Pro Tv Pavel Bartoș a suferit zilele trecute o operație dificilă la picior. Cum problema nu a fost gravă, medicii l-au și externat, urmând o perioadă de recuperare, cu exerciții fizice.

Pavel Bartoș și-a postat, zilele trecute, pe conturile sale de pe rețelele sociale, o fotografie de pe patul de spital, artistul anunțându-și fanii că a suferit o intervenție chirurgicală la picior:

”Recunosc, anul ăsta Moș Crăciun mi-a adus mai multe cadouri decât mă așteptam si unul, nu pentru că am fost cuminte, din contră, pentru că am fost tare neastâmpărat și cu o operație m-a gratulat. Una la menisc, ligament încrucișat, și ceva cartilaje de reparat, dar sunt bine, acum și sănătos, culmea, la fel de frumos!

E … un pic o să mă chinui cu aceste bețe de schi, pardon, catalige în forme de cârje, dar până mă însor îmi trece! Oricum Moș Crăciun a avut grijă să mi-l aducă pe cel mai bun în astfel de situații, domnul doctor Ion Bogdan Codorean, vorba aia cunoscut de mulți oameni, unii chiar campioni olimpici, ca tata la astfel de probleme….

Recuperare ușoară să am, pentru că e una de lungă durată și tare mult de muncă, dar va fi bine. Sărbători fericite în continuare, oameni buni, și, chiar dacă sunteți neastâmpărați, să rămâneți sănătoși! V-am pupat!”.

Celebrul prezentator al show-ului ”Vocea României” de la PRO TV a dezvăluit, pentru playtech.ro, cum se simte acum, dar și când va reveni în lumina reflectoarelor: ”Operația a fost făcută înainte de Crăciun, sunt și externat, pentru că m-am operat într-o zi, iar a doua zi am fost lăsat acasă, la vatră, cum s-ar zice. Acum sunt într-o stare bună. De acum, urmează recuperare, recuperare, recuperare, pentru că este de lungă durată!”.

Artistul Pavel Bartoș, simpaticul prezentator al show-ului de talente ”Vocea României”, de la PRO TV, a dezvăluit și când revine în lumina reflectoarelor, după această intervenție chirurgicală deloc ușoară la picior.  ”Primele spectacole le am la mijloc de februarie, la Teatrul Odeon, și în televiziune revin tot cam așa. De prin februarie voi fi apt pentru tot ce înseamnă activitate artistică”, a mai spus actorul pentru sursa citată.

Pavel Bartoș s-a bucurat în 2023 de un real succes cu piesa ”One Man Aproape Show”, după un scenariu propriu, spectacol jucat pe scena Teatrului Odeon, dar și cu filmul său, ”Ramon”, în care interpretează rolul principal.

Galerie foto


Vizualizări: 2,755

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: