Ademenită cu ciocolată, supusă la perversiuni sexuale

O fetiţă de 10 ani din Mătăsari a trecut prin clipe groaznice miercuri după-amiază. Copila a fost violată de către un bărbat care i-ar fi putut fi bunic. Nicolae Băbucă de 58 de ani a ademenit-o pe fată cu ciocolată, în apartamentul.

Fata se afla la joacă în faţa blocului în care locuieşte, împreună cu fraţii şi câţiva prieteni. Mama sa povesteşte că i-a lăsat nesupravegheaţi doar câteva minute pentru a merge să le cumpere îngheţată. Când s-a întors de la magazin femeia a văzut că fiica sa de 10 ani lipseşte din grupul de prieteni. A căutat-o disperată şi a găsit-o peste mult timp speriată şi plângând. Micuţa i-a povestit mamei sale tot calvarul prin care a trecut. „Nicolae Băbucă a dus-o în apartamentul din blocul vecin şi a pus-o să facă sex oral. A pus finetti pe organul genital şi a pus-o să facă prostii cu gura, iar el la rândul lui i-a făcut fetei acelaşi lucru”, a spus Ana Tincu, mama fetiţei. Femeia este îngrozită şi nu poate accepta că i s-a întâmplat acest lucru tocmai fiicei sale. Ea susţine că va face tot ce-i stă în putinţă pentru ca acel care i-a nenorocit fata să ajungă după gratii. „Nu vreau bani de la el nu vreau nimic decât să fie pedepsit“, spune femeia.

Nicoale Băbucă a fost reţinut de poliţişti. „În urma cercetărilor s-a stabilit că într-adevăr bărbatul de 58 de ani a supus-o pe minoră la perversiuni sexuale. Pedeapsa pentru o astfel de faptă este prevăzută cu închisoare de până la 25 de ani“, a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.  Fetiţa va avea nevoie acum de consiliere din partea unui psiholog pentru a uita chinul la care a fost supusă.

Vizualizări: 235

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: