Înjunghiat pe Stadionul Municipal

Un tânăr de 25 de ani a ajuns la spital după ce a fost înjungiat la gât şi la mână cu un cuţit, în urma unei altercaţii cu persoane de origine sârbă. Incidentul a avut loc ieri în incinta Stadionului Municipal din Târgu Jiu. Victima a depus plângere la Poliţie, care a deschis o anecjetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Tânărul susţine că a fost luat la bătaie pentru că a îndrăznit să parcheze pentru câteva minute autoturismul în faţa parcului de distracţii din incinta Stadionului Municipal din Târgu Jiu. „Eram cu un prieten, parcasem maşina să luăm nişte boxe şi un calculator. A sărit patronul, fratele acestuia şi un angajat al lui să ne bată. Patronul şi cu fratele său ne-a lovit cu pumnii şi cu picioarele iar angajatul a scos cuţitul cu care m-a înţepat  în gât şi m-a tăiat la mână. Toată cearta a pornit de la faptul că am parcat maşina în faţa cortului lor”, a spus victima.

Medicii confirmă faptul că acesta a fost lovit cu un cuţit. „Este victima unei agresiuni individuale, are plăgi tăiate cu un cuţit, superficiale, una la gât şi alta la mână, acum este bine nu va rămâne internat”, a precizat Liliana Crăciun, medic Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu Jiu. Tânărul susţine că a făcut plângere la poliţie împotriva agresorilor şi spune că va merge până în pânzele albe pentru ca aceia care l-au lovit să fie pedepsiţi pentru fapta lor. „Voi merge la medicul legist pentru a-mi scoate certificat medico-legal, nu vreau să scape doar cu o amendă aceşti agresori”, a spus victima. Poliţiştii spun însă că la ei nu a ajuns nicio plângere. „Ieri dimineaţă în jurul orei 3:37 un cetăţean a sesizat prin 112 că în zona stadionului din Târgu Jiu are loc o altercaţie pe fondul consumului de alcool. Poliţia s-a deplasat la faţa locului, iar cele sesizate de către respectivul cetăţean s-au adeverit. Câţiva indivizi s-au luat la bătaie, unul dintre ei, este vorba de un bărbat de 36 de ani din Cluj Napoca a fost sancţionat cu o amendă în valoare de 200 de lei pentru tulburarea liniştii publice”, a precizat Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Gorj.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: