Iertat după ce şi-a violat mătuşa de 77 de ani

Un minor din Săuleşti şi-a petrecut o zi la răcoare după o noapte fierbinte de care a avut parte în patul unei mătuşi de-a sa, fiind acuzat că a violat-o pe bătrână. Femeia de 77 de ani spune că a mai trecut printr-un necaz asemănător acum un an, când şi-a iertat nepotul, aşa cum a făcut şi de data aceasta, prin sat vecinii povestind că bătrâna nu se dă deloc înapoi din a le face ochi dulci bărbaţilor, ea fiind văduvă de câţiva ani.

Victoria Enea este văduvă de vreo câţiva ani şi nu a povestit nimănui că nepotul şi-ar face de cap atunci când trage la măsea şi intră noaptea peste ea. Povestea a ieşit la iveală joia trecută, când bătrâna a mers la o vecină din sat şi i-a povestit că în cursul nopţii anterioare un nepot mai îndepărtat al ei, ca şi grad de rudenie, a intrat peste ea în casă şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale. „A bătut la uşă şi i-am deschis că la cât era de beat îmi spărgea uşa şi nu mai avea cine s-o deschidă. După aia mi-a spus că vrea să facă nişte treburi cu mine şi decât să mă bată mai bine m-am dezbrăcat eu singură. A spus că mă omoară dacă nu îmi dau hainele jos, m-a ameninţat, şi, atunci, am făcut ce mi-a cerut el”, spunea bătrâna, vecina care a aflat despre cele întâmplate sunând imediat la Poliţie. Echipele venite la casa Victoriei au aflat apoi că păţania de miercuri noaptea nu era prima experienţă a nepotului care îşi iubea mătuşa într-un fel cu totul şi cu totul aparte decât ceilalţi nepoţei. „El a mai făcut prostii cu mine şi acum un an, dar n-am spus atunci că mi-a fost ruşine. Mă făceam pe mine de râs şi îl făceam şi pe el”, a menţionat bătrâna.

         

„Numai o jumătate de oră a durat mumă, că a adormit“

Nepotul de 17 ani a fost imediat reţinut de poliţişti, acesta fiind identificat printr-o pădure, unde era la tăiat de lemne. Acesta nu a avut prea multe să le spună anchetatorilor întrucât în noaptea cu pricina era prea băut ca să mai ştie ce anume a făcut. Ieri dimineaţă ancheta a luat o întorsătură neaşteptată, Victoria Enea retrăgându-şi plângerea, spre uimirea poliţiştilor. „Nu are rost să-l băgăm domnule la puşcărie, că am înţeles eu, că am vorbit cu cineva, şi o să stea după gratii 10 ani. Îi păcat de el, e şi el băiat tânăr. Acum am zis să-l iert, deşi putea să se ducă şi el la o fată prin sat pe acolo. A zis că-s eu mai bună ca toate fetele din sat, ce să-i fac- Nu are educaţia necesară, părinţii sunt de vină că a ajuns în situaţia asta, poate se îndreaptă acum”, a spus, milostivă, mătuşa care cu numai câteva ore povestea despre „neplăcerile” de care avusese parte. „Numai o jumătate de oră a durat mumă, că a adormit. Era beat şi i-am spus că am şi eu nevoie să mă duc la wc şi m-a lăsat să plec din casă. Imediat a adormit, iar eu m-am dus şi l-am lăsat acolo”, afirmă bătrâna, despre care unii localnici susţin că ar „îngădui” asemenea „neplăceri”.  „E o femeie amărâtă domnule, dar se ceartă cu muierile prin tot satul, pe aici pe la deal, pe gagii. E mai rea ca una de 20 de ani, nu ai ce să-i faci. Babele când trec de-o vârstă nu ştiţi că dau în partea cealaltă- N-ai ce face!”, spune Constantin Bobină, un alt vecin fiind şi el la fel de categoric în privinţa vinovăţiei bătrânei. „Nu ai după cine să te iei domnule, una spune azi, alta mâine. Ea îl cunoştea pe el că-i căra lemne, de aia i-a deschis uşa, altfel putea să i-o închidă, să-l dea afară. Băiatul acela nu merită nicio pedeapsă”, declară şi Ion Floroiu. Nepotul de 17 ani a scăpat de acuzaţia de viol, dar poliţiştii nu au renunţat la dosarul penal, menţinând acuzaţia de violare de domiciliu.

Vizualizări: 1,043

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: