Adolescent dispărut de câteva zile

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr, de 19 ani, Catrinoiu Mirel - Iulian, din comuna Mătăsari, ar fi plecat în mod voluntar de la domiciliu, la data de 18 septembrie a.c., pentru a presta activități în cadrul unei societăți comerciale din municipiul Timișoara și până în prezent nu a mai revenit.

Ultima dată când a luat legătura cu familia a fost la data de 19 septembrie a.c., ocazie cu care i-a comunicat mamei sale că se află în municipiul Timișoara, județul Timiș, iar de la acea dată nu a mai putut fi contactat.

Semnalmente: înălțime: 1,80 m, greutate aproximativ 100 kg, ochi căprui, păr vopsit șaten, tuns scurt, față rotundă, frunte lată și barbă tunsă scurt, tip cioc.

Prezintă o cicatrice pe frunte, de 2 cm, iar pe pomete, sub ochiul stâng, urmele unei plăgi tăiate de circa 3-4 cm.

La data plecării, purta o pereche de pantaloni scurți de culoare neagră, cu portocaliu, un tricou de culoare albă, iar în picioare purta pantofi sport, de culoare gri.

Persoanele care pot da detalii ce pot duce la identificarea sa, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Sursa: IPJ Gorj

Vizualizări: 2,156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: