Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Adolescentă din Cărbunești, dată dispărută

Un bărbat, de 44 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, a alertat sâmbătă poliția cu privire la faptul că fiica sa, Ghiță Maria Clara, de 16 ani, a plecat în noaptea de 1/2 ianuarie, în mod voluntar de la domiciliu, cu un tânăr, de 20 de ani, din localitate, și până în prezent nu a mai revenit la domiciliu.

„La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni negri, un hanorac de culoare galben și unul de culoare portocaliu, iar în picioare purta o pereche de cizme maro închis. Semnalmente - înălţime de 1,60 m, greutate aproximativ 50 kg, păr șaten, faţă ovală, ochi negri, constituție atletică”, a transmis IPJ Gorj.

Persoanele care pot oferi detalii care să ajute polițiștii în identificarea tinerei sunt rugați să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Vizualizări: 6,416

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: