Adolescentă din Târgu Jiu, dată dispărută - FOTO

update 29 iunie: Minora a fost găsită în Tg Jiu și dusă la Centrul de Primire Minori în Regim de Urgenţă Târgu-Jiu, fiind consiliată de personalul de specialitate din cadrul DGASPC.

La data de 27 iunie a.c., Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de o femeie de 42 de ani, din  localitate, despre faptul că fiica sa Zmău Zvetlana-Ionela, 17 ani, a plecat dimineața la cursuri în municipiul Târgu-Jiu şi până în prezent nu a mai revenit la domiciliu.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a efectuat cercetarea locului faptei, fiind efectuate și activități de căutare a acesteia în vederea identificări. Semnalmente: înălţime 1,60 m., 50 kg., ochi căprui, păr şaten cu şuviţe blonde, până la nivelul umerilor, iar la data plecării era îmbrăcată cu pantaloni scurţi tip blue-jeans de culoare albastru, maiou de culoare roşu închis, în picioare purta sandale de culoare neagră şi pe spate avea un rucsac de culoare albastru. Mama minorei este de acord cu mediatizarea datelor şi semnalmentelor minorei, fiind solicitată și punerea în urmărire.

Persoanele ce pot da relații care să ajute la identificarea minorei, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 31,449

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: