Adolescente aflate în grija statului, dispărute

La data de 10 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au fost sesizaţi de un coordonator al Centrului – Apartament destinat protecţiei rezidenţiale a copilului „Mărgăritarelor”, din localitate, despre faptul că minorele Vintilă Alexandra Anamaria, de 15 ani şi Chibac Lăcrămioara Bianca, de 14 ani, au plecat la data de 09 decembrie a.c., ora 18:00, de la orele de curs de la Şcoala Generală nr. 2 Motru şi nu au mai revenit.

VINTILĂ ALEXANDRA-ANAMARIA, la data plecării, era îmbrăcată cu o geacă din fâş de culoare frez, pantaloni tip raiaţi de culoare neagră,  în picioare având o pereche de ghete de culoare neagră.

Semnalmente: înălţime 1,60 m, greutate aproximativ 62 de kg, faţa rotundă, ten deschis, ochi căprui, păr castaniu, drept.

CHIBAC LĂCRĂMIOARA-BIANCA, la data plecării, era îmbrăcată cu o geacă de culoare albastră şi  pantaloni tip blue jeans de culoare albastră.

Semnalmente: înălţime aproximativ 1,20 m, greutate aproximativ 35 de kg, faţa ovală, ten deschis, ochi căprui,  păr negru,  drept.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit faptul că minorele au plecat cu un tânăr, de 16 ani, în comuna Floreşti din judeţul Mehedinţi.

Persoanele care pot da relaţii despre cele două minor sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 197

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: