Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Afacerist din Ţicleni, acuzat de evaziune

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Gorj au început urmărirea penală faţă de S.V., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală. În acelaşi dosar, o altă persoană, S.G., este învinuită de complicitate la infracţiunea de evaziune fiscală.

În fapt, din probatoriul administrat până în prezent s-a constatat că S.V., în perioada august 2010 – martie 2011, în calitate de administrator al unei firme din Ţicleni, a înregistrat în evidenţele contabile facturi reprezentând aprovizionări de mărfuri de la alte societăţi comerciale, fără ca tranzacţiile evidenţiate să reflecte operaţiuni comerciale reale.

Prin efectuarea înregistrărilor în evidenţele contabile ale societăţii pe cheltuieli, a documentelor fictive procurate de către suspectul S.V., administratorul firmei din Ţicleni este suspectat că s-a sustras de la plata către stat a unui impozit pe profit în suma de aproximativ 38.700 lei.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 92

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: