Directoare de la Consiliul Judeţean, specialistă în prăjituri şi proiecte europene

Claudia Giurgiulescu, directoarea Direcţiei de Cooperare, Dezvoltare Regională și Relații Externe din cadrul Consiliului Judeţean Gorj, se declară o specialistă în prăjituri. O spun chiar şi colegii acesteia din cadrul instituţiei care nu de puține ori gustă din minunăţiile de dulciuri. Cu o puternică pregătire în spate, fiind absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Economice București, a două masterate în Politici Publice și Managementul Proiectului dar și cu un stagiu de pregătire de trei luni la Bruxelles, Claudia Giurgiulescu a pus practic bazele acestei direcții în cadrul consiliului. Ca orice femeie însă, aceasta nu și-a neglijat nici familia. Este căsătorită și în curând va deveni mamă.

Claudia Giurgiulescu este unul dintre puținii directori ai Consiliului Județean care a pus pe același plan și cariera, dar și viața de familie. Chiar dacă nu-i prea place în bucătărie se străduiește să fie pe placul soțului despre care spune că este un gurmand. ”Nu-mi prea place să gătesc dar soțul meu este un gurmand și trebuie să-i fac pe plac. Nu gătesc niciodată mâncăruri tradiționale, cu asta se ocupă mama mea și în principiu facem schimb. Eu gătesc ce nu gătește ea, salate și prăjituri. Când eram copil, mama nu prea făcea prăjituri așa că eu am învățat să fac încă din clasa a VI-a. Cel mai mult îmi place să fac tiramisu”, a mărturisit Claudia Giurgiulescu.

Va deveni mămică

Însărcinată în trei luni și un pic, directoarea Direcției de Cooperare, Dezvoltare Regională și Politici Externe, va deveni mamă în curând așa că și-a făcut deja o listă cu nume de fetițe. Mai mult, aceasta citește poezii cu voce tare convinsă fiind că micuța le aude încă de pe acum. ”Mie mi-ar plăcea să o cheme Sofia dar soțul meu are alte preferințe. Avem o listă cu vreo 15 nume de fetițe. Pentru micuță nu-mi doresc decât sănătate”, a declarat viitoarea mămică.

Barcelona, cea mai frumoasă experiență

Pasionată de munte, flori și călătorii, Claudia Giurgiulescu povestește că are în apartament foarte multe specii de flori, printre care crăciunițe, ficuși dar și arbuști pitici. Destinația preferată este întotdeauna muntele, fie că e vară fie că e iarnă. Cu toate astea un singur loc a rămas de suflet, orașul Barcelona din Spania. ”Este o destinație incredibilă, cea mai frumoasă experiență a mea. Mi-aș dori desigur să văd și altceva, vreau să vad Japonia cu tunelul lor ce leagă insulele, vrea să văd New York. Mai sunt multe de văzut”, a declarat Claudia Giurgiulescu.

Și cum bijuteriile joacă un rol esențial în viața unei femei, Claudia Giurgiulescu mărturisește că preferă bijuteriile de argint cu pietre foarte mari. ”Îmi place să merg la coafor deși nu am timpul necesar de fiecare dată, îmi plac bijuteriile de argint cu pietre mari deși soțul îmi cumpără mai tot timpul parfumuri”, a precizat Claudia Giurgiulescu.

Vizualizări: 440

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: