Ai nevoie de consultanta in achizitii publice? Apeleaza la AndrewID!

Achizitionarea unui bun public impune intocmirea mai multor documente care sa respecte prevederile existente. Pentru ca totul sa se desfasoare in deplina legalitate, ai nevoie de consultanta in achizitii publice oferita de un avocat specializat in domeniu. Acesta se va asigura ca toate formalitatile vor fi indeplinite pentru ca tu sa poti achizitiona produsul de care ai nevoie.

Apeleaza la un avocat din cadrul casei de avocatura AndrewID!

Daca vrei sa beneficiezi de consultanta achizitii publice, casa de avocatura AndrewID iti sta la dispozitie. Avocatii din cadrul societatii au reusit sa ofere clientilor interesati servicii de top la preturi extrem de avantajoase, din perspectiva New Law. In echipa se afla avocati specializati in achizitii publice care sunt pregatiti sa ofere solutii personalizate in functie de necesitatile clientilor.

Atunci cand compania participa la o licitatie, trebuie sa ai la dispozitie o multime de acte si documente. Achizitiile publice se realizeaza numai prin intocmirea unui dosar complet, iar acesta poate fi realizat doar de un avocat care ofera consultanta in achizitii publice. Acesta iti va fi alaturi pe tot parcursul licitatiei, dar si dupa finalizarea ei, pentru ca tu sa ai toate sansele sa o castigi in mod corect.

Cauta un profesionist!

Datorita experientei sale, un avocat care ofera consultanta in achizitii publice cunoaste toate procedurile care urmeaza sa fie efectuate pentru ca achizitionarea produselor sa se realizeze fara probleme. Avocatul intocmeste documentele si ofertele de participare intr-un mod corect pentru ca tu sa ai siguranta ca toate actele au fost realizate conform prevederilor legale.

Ori de cate ori ai nevoie de un avocat competent pentru a oferi consultanta in achizitii publice, apeleaza la casa de avocatura AndrewID. Solutiile pe care acestia le ofera sunt personalizate in functie de necesitatile tale. Pe langa achizitii publice, avocatii mai ofera consultanta si in probleme de drept comercial, drept corporativ, drept sportiv, IT si protectia datelor, dreptul muncii s.a.

New Law, o abordare juridica inovatoare

AndrewID este o casa de avocatura fundamentata pe conceptul New Law, o paradigma noua in domeniul juridic, care vine in avantajul clientului. Mai precis, acesta nu este taxat in functie de numarul de ore alocate de catre echipa de avocati in vederea oferirii de consultanta in achizitii publice sau alte ramuri de drept, ci beneficiaza de o taxa fixa, un fel de abonament care reflecta serviciile oferite. Conceptul exista si in legislatie, insa practica avocatilor continua sa se axeze pe ideea taxarii pe ora, cu toate ca nu este intocmai in avantajul clientului. De asemenea, AndrewID mizeaza pe o comunicare transparenta in relatia cu clientii sai, astfel incat acestia sa inteleaga problemele cu care se confrunta si modul in care pot fi acestea solutionate. Limbajul juridic este eliminat din conversatiile adeptilor New Law, fiind inlocuit cu un limbaj clar, facil si ancorat in realitatea din prezent.

Mai multe detalii despre consultanta in achizitii publice, cat si despre consultanta in alte ramuri de drept sunt disponibile pe site-ul AndrewID.ro. Intra si stabileste o intalnire cu avocatii din cadrul societatii.

Vizualizări: 597

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: