AJOFM Gorj, anunț pentru cetățeni

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj își modifică programul cu privire la comunicarea cu beneficiarii instituției. Astfel, cei care vor să solicite anumite documente sau să le depună, sunt rugați să o facă prin intermediul mediului online și să evite deplasarea la ghișeu.

Așadar, începând cu data de 15 august 2020, gorjenii au la dispoziție trei metode:

”Poșta electronică (e-mail) - se realizează prin intermediul adreselor de poștă electronică puse la dispoziția beneficiarilor de către ANOFM, alocate pentru AJOFM Gorj și pentru celelalte agenții teritoriale pentru ocuparea forței de muncă. Toate formularele necesare tuturor beneficiarilor (clienților) pot fi descărcate de pe site-ul www.anofm.ro, apoi se vor completa, semna electronic sau olograf și se vor transmite prin poșta electronică împreună cu documentele necesare dreptului solicitat. AJOFM Gorj va confirma și înregistra documentele și formularele transmise.

Platforma http://aici.gov.ro – se utilizează pentru solicitarea sumelor necesare pentru plata indemnizației acordate ca urmare a reducerii sau întreruperii temporare a activității total sau parțial ca urmare a efectelor epidemiei COVID-19, precum și pentru solicitarea măsurilor active de sprijin imediat pentru angajatori a căror activitate a fost redusă sau întreruptă.

Serviciul on-line care va fi funcțional pe site-ul ANOFM de la o dată care va fi anunțată – se va utiliza în relația dintre beneficiari și AJOFM Gorj în vederea acordării drepturilor și măsurilor de stimulare a ocupării forței de muncă finanțate din bugetul asigurărilor pentru șomaj; prin acest serviciu se vor putea încărca documente aferente drepturilor și măsurilor menționate, iar accesul la acest serviciu se va face prin înregistrare și autentificare cu nume utilizator și parolă”, anunță reprezentanții AJOFM Gorj.

Vizualizări: 1,730

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: