Tabletele pentru școala online, sparte. Primar: O să le înlocuim

Tabletele distribuite elevilor pentru a lua parte la cursurile online au început să se spargă. Se întâmplă și la Turburea, acolo unde micuții le-au scăpat, iar ecranul s-a spart. Primarul anunță că toate vor fi înlocuite.

Nu mai puțin de 28 de tablete au fost acordate micuților din comuna gorjeană Turburea, fiind vorba de cei care provin din familii cu venituri reduse, tocmai pentru a-i ajuta să ia parte la școala online. Cei mici le-au spart, iar dispozitivele trebuie să fie înlocuite. Primarul din Turburea, Ion Bârcă, spune că a trimis deja în teren angajați din cadrul primăriei pentru a vedea care este situația și câte tablete trebuie schimbate.

”Am început de astăzi să le mai înlocuim. Ne-au mai rămas de data trecută. Trebuie să facem o inventariere. Am trimis angajați în teren pentru a vedea dacă le mai au, dacă nu le mai au. Le vom înlocui cu siguranță”, a spus primarul Bârcă.

Primarul își dorește ca școala să se desfășoare normal, nu în mediul online: ”Vreau ca anul școlar să înceapă așa cum trebuie. Nu vreau să se mai facă online. Avem clase suficiente, am făcut tot ce este posibil ca totul să fie respectat, așa cum se impune. Am făcut exact ce trebuie. Sunt clase suficiente în condițiile care profesorii și învățătorii să-și facă orele pe grupe. Este normal, fiecare dascăl este plătit pentru 8 ore, să vadă că salariul ala de 5.000 de lei se ia mai cu transpirație”, a mai afirmat primarul Ion Bârcă.

Vizualizări: 1,148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: