AJOFM Gorj organizează cursuri de formare profesională. Cine poate aplica

Gorjenii care sunt în căutarea unui loc de muncă, însă nu au o calificare într-un anumit domeniu, se pot înscrie la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj. Instituția organizează până în martie 2022 mai multe cursuri de calificare și recalificare.

Sunt opt cursuri de calificare, iar printre acestea se află și cel de brutar, administrator pensiune turistică sau contabil. ”În vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în rândul şomerilor, AJOFM Gorj va organiza în perioada imediat următoarele cursuri de calificare/recalificare pentru şomeri sau persoane în căutarea unui loc de muncă. Mai exact, este vorba despre cursuri pentru administrator pensiune turistică, brutar, confecționer – asamblor articole textile, contabil, cameristă, fierar betonist montator prefabricate, instalator instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze și sudor”, transmite AJOFM Gorj.

Cei care sunt şomeri înregistraţi în baza de date a AJOFM Gorj, precum şi persoanele care desfăşoară activităţi în mediul rural şi nu realizează venituri lunare sau realizează venituri mai mici și sunt înregistrate la instituție, beneficiază în mod gratuit de servicii de  formare profesională.  

Vizualizări: 1,763

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: