AJOFM trimite gorjenii la muncă în Austria, iar la noi muncesc nepalezi 

Gorjenii care vor să muncească în străinătate pot pleca prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj, în timp ce antreprenorii locali încep să aducă forță de muncă din Nepal sau Cuba.

Prin rețeaua Eures Romania, AJOFM Gorj anunţă persoanele interesate pentru ocuparea unui loc de muncă în străinătate că în această perioadă sunt disponibile 40 locuri de muncă sezoniere în Austria.


Se caută: ajutor ospătar,  ospătar/chelner, chef de rang, barman, cameristă, ajutor bucătar, bucătar și recepţioner.


”Angajatorii sunt restaurante şi pensiuni de 3 – 5 stele din regiunea Tirol, Austria. Salariile variază între 1700 – 2100 euro brut/lună pentru ajutor ospătar, barman şi cameristă, 1800 – 2600 euro brut/lună pentru ospătar/chelner, 1900-2700 euro brut/lună pentru chef de rang, 1900-2900 euro brut/lună pentru recepţioner, şi 2000-3000 euro brut/lună pentru bucătar.”, anunță AJOFM Gorj.


Angajatorii oferă cazare gratuită şi asigură mesele de prânz şi de cină. De asemenea, se plătesc asigurările sociale, respectiv şomaj, sănătate, și contribuția la pensie.


Gorjenii care și-ar dori să plece la muncă în Austria trebuie să aibă cunoștințe de limba germană sau engleză, nivel conversațional.

Vizualizări: 866

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: