AJVPS Gorj renunță la trei fonduri de vânătoare

Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) Gorj vrea să renunțe la trei fonduri de vânătoare. Este vorba de gospodăriri cinegetice de pe raza județului Mehedinți. Conform conducerii AJVPS Gorj, păstrarea în gestiune a acestor fonduri de vânătoare nu este rentabilă pentru unitate, acestea fiind situate la mare distanță.

Adunarea Generală a asociației va lua în discuție renunțarea la fondurile de vânătoare mehedințene în următoarea ședință. ”A fost o discuție în ședința de Consiliu din această lună, dar în Adunarea Generală se va stabili, e formul tutelar. Analiza este făcută 60%. Sunt trei fonduri acolo, la Mehedinți, pe care le administrăm. Am încercat să fac o eficientizare și vedeți, e la distanță, sunt alte criterii pentru care nu am putut să ajungem la un consens cu fondurile acestea. Sunt 3 paznici, care sunt în permanență. Dacă Adunarea Generală va hotări să renunțăm la ele, alte asociații le vor putea prelua”, a declarat Sprin Birceanu, directorul AJVPS Gorj.

Fondurile respective, Cerneți, Jiana și Vânju Mare, au fost preluate de la AJVPS Mehedinți. Ședința Adunării Generale a asociației de la Gorj a fost programată pentru data de 24 februarie.

AJVPS Gorj gestionează și 27 de fonduri cinegetice din Gorj.

Vizualizări: 2,398

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: