Drum judeţean, plin de gropi şi denivelări

Autorităţile locale din comuna gorjeană Albeni au solicitat Consiliului Județean Gorj să intervină pe drumul județean 675B pentru repararea părții carosabile.

În adresa înaintată autorităţilor județene, primarul Ionuț Stan a spus că pe acest drum ”au apărut foarte multe gropi și denivelări după intemperiile din ultima perioadă”. Șoseaua urmează să fie reabilitată pe un proiect cu fonduri europene. Vremea nu permite începerea lucrărilor de reabilitare, iar pentru a rezolva de moment problema, constructorul va plomba gropile din şosea, spune Cosmin Mihai Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj. ”Firma a fost notificată și deja este acolo. Unde sunt probleme mari, va interveni să astupe gropile. Noi le-am predat amplasamentul. Vor trebui să intre după aceea în front de lucru masiv, când permite vremea. În toamnă, o să fie perfect mulţumiţi, va fi un drum de calitate. Până atunci se va încheia cel puţin primul strat”, a declarat Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Lucrările de reabilitare se vor desfășura pe circa 25.5 km, pe tronsonul de drum Câmpu Mare – Albeni – Prigoria - Alimpești.

Constructorul este societatea Strabag din Austria, unul dintre cei mai importanți antreprenori de construcţii din lume. Investiţia pe DJ675B are o valoare de circa 34 de milioane de lei. 

Vizualizări: 2,318

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: