Alcoolul și Covidul l-au răpus la doar 44 de ani

Cinci decese asociate Covid au fost anunțate miercuri de Direcția de Sănătate Publică Gorj. Cel mai tânăr pacient avea 44 de ani și era în sevraj etilic. Ceilalți sunt trei bărbați și o femeie, cu vârste de la 65 la 82 de ani.

„De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate alte 90 noi cazuri de îmbolnăvire, situația prezentându-se astfel: 78 teste pozitive de la laboratorul din sistemul public; 12 teste pozitive de la laboratoarele din sistemul privat“, a transmis DSP Gorj.

Până astăzi, 3 martie 2021, ora 14.00, s-au primit 34.099 doze vaccin anti-Covid și au fost vaccinate 29.186 persoane.

La nivelul Prefecturii Gorj s-a luat decizia ca toate spitalele din județ să trateze pacienți infectați cu noul coronavirus. ”Toate celelalte 4 spitale care nu tratau pacienți Covid, o vor face în perioada următoare. Vom crea încă 83 de locuri pentru zona de pacienți pozitivi. Este vorba despre Rovinari, Motru, Turceni și Bumbești-Jiu. Au comunicat un număr de locuri disponibile. Le-am cerut să facă acest lucru cât mai repede”, a spus prefectul Pistol în ultima zi de mandat.

La nivel național au fost înregistrate 4.278 cazuri noi de persoane infectate, dar și 77 de decese.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 8.795. Dintre acestea, 1.032 sunt internate la ATI. 

Vizualizări: 6,787

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: