Alegeri smart pentru party de zi și seară

Mai mult ca oricând, vara se țin lanț mici evenimente la care ne întâlnim cu cei mai apropiați prieteni sau cu rudele. Și pentru că acestea pot avea loc atât ziua, cât și seara, îți prezentăm câteva idei care să te ajute să te îmbraci potrivit în funcție de moment:

Eveniment de zi

Chiar dacă unele evenimente au loc ziua, nu înseamnă că trebuie să te lași mai prejos. Trebuie să arăți foarte bine, din cap până în picioare. În primul rând află care este dress code-ul. Ar fi neplăcut să apari la o petrecere îmbrăcată complet diferit de ceilalți participanți. Verifică puțin și starea vremii ca să știi ce tip de încălțăminte să alegi. Dacă evenimentul are loc într-o grădină, evident că trebuie să renunți la ideea de sandale cu toc sau pantofi stiletto. Nimeni nu-și dorește să rămână cu tocurile înfipte în iarbă sau în noroi. Optează pentru o rochie casual elegantă, de lungime medie, din tafta sau dintr-un material fin precum mătase sau alege o salopetă cu spatele gol. Mizează pe sandale cu talpa plată sau balerini și astfel rezolvi și problema oboselii de la stat prea mult în picioare. Folosește-te de câteva accesorii pentru a da puțină culoare ținutei, cum ar fi o geantă-plic într-o nuanță puternică sau o brățară și niște cercei interesanți. Machiajul trebuie să fie natural, cu un ușor accent de roz sau roșu pe buze.

Petrecere seara

Dacă vorbim despre un cocktail, se impune o ținută ceva mai formală. Nu vei da greș cu o rochie neagră, pe lângă corp, sau cu una dintr-un material prețios, cu o croială mini. Adaugă câteva accesorii discrete, precum perlele sau un colier fin la gât și o geantă tip casetă. Dacă mergi la o nuntă, alege să te îndrepți către rochii elegante care să-ți pună în valoare corpul. La un astfel de eveniment, poți să porți cu succes sandale cu toc, dar ai grijă să alegi ceva comod care să nu-ți facă bășici după ce ai făcut doar câțiva pași. Pentru și mai multă siguranță, ia cu tine niște plasturi transparenți. Mergi în club? O rochie mulată, eventual cu paiete, este alegerea perfectă. În acest caz nici nu ai mai avea nevoie de prea multe accesorii. O micro-geantă în care să-ți pui cardul este perfectă. n ceea ce privește look-ul, poți să adopți o coafură ceva mai sofisticată, ușor dezordonată, ruj roșu provocator și eyeliner sau un machiaj intens în tonuri de gri. Nu uita nici de manichiură, care trebuie să arate impecabil. Varianta semi-permanentă arată pe unghii ca și cea obișnuită și are avantajul că rezistă până la două săptămâni. Fii atentă la detalii și vei arăta perfect!

Vizualizări: 1,053

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: