Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

ALERTĂ: Gorjul, trei zile sub cod galben de caniculă

Meteorologii au emis doua avertizari de tip cod galben de canicula, valabile in partea de vest si sud-vest a tarii, sambata, si in toata tara, duminica si luni. Astfel, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, in cursul zilei de sambata, vremea va fi calduroasa in toata tara, canicularain Banat, Crisana, cea mai mare parte a Olteniei si sud-vestul Munteniei unde se vor inregistra temperaturi maxime de 36-38 de grade. Indicele temperatura-umezeala va depasi local pragul critic de 80 de unitati. Vizate vor fi 9 judete: Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin, Gorj, Dolj, Olt si Teleorman.
Ulterior, duminica si luni, valul de caldura se va extinde si va cuprinde toata tara. Temperaturile maxime vor depasi frecvent 35-36 de grade si local se vor atinge 37-38 de grade. Indicele temperatura-umezeala va depasi pragul critic de 80 de unitati in cea mai mare parte a teritoriului.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: