Mesaj către mincinosul național: Trădează-mă!

Traian Băsescu îl atacă pe Ponta într-un mesaj pe Facebook, după ce premierul a spus că nu demisionează pentru a nu-și trăda electoratul. Băsescu îi amintește celui pe care îl numește mincinosul național că nu a fost ales de popor în funcția de prim ministru, ci desemnat de președinte.

MESAJUL LUI BĂSESCU

Ponta, te rog, trădează-mă !!!!!

Rămîn consecvent ideii că acuzaţia de conflict de interese nu este justificată, dar participarea la fals şi spălare de bani în relaţia cu Dan Şova în afacerea Rovinari - Turceni pare a fi temeinic documentată de procurori şi numai un judecător poate decide definitiv, indiferent ce eforturi mediatice s-ar face pentru a-l spăla pe Ponta cu anticipaţie de mîzga groasă a minciunii.

Mincinosul naţional încearcă să ne convingă că, dacă ar demisiona, ar trăda electoratul.

Bietul mitoman a ajuns să creadă şi vrea să convingă o lume întreagă că el a fost ales de popor.

Nu, dragule, pe tine nu te-a ales niciun popor, ci te-am desemnat eu pentru funcţia de PM respectînd principiul constituţional că o alianţă care a cîştigat alegerile cu 68% poate propune premierul.

Acum nici măcar alianţa USL care a cîştigat alegerile nu mai există, deci tu cam vii de nicăieri la Palatul Victoria. Nu îndrăzni să mai vorbeşti de legitimitate cînd alianţa, dar şi înţelegerea politică ce te-a propulsat au dispărut.

Între timp, ai devenit şi singurul PM din Europa urmărit penal.

În concluzie, nu poporul te-a făcut PM, ci eu te-am desemnat pentru această funcţie, iar Parlamentul a aprobat propunerea mea.

De aceea, te rog, TRĂDEAZĂ-MĂ PE MINE, care te-am desemnat, demisionînd şi nu trăda interesele ţării tale rămînînd în funcţie.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: