Alexandra Mitroi de la Vocea României cântă la Târgu Jiu. Vezi când!

Timişoreanca Alexandra Mitroi, concurentă la Vocea României, ediția a V-a, va concerta weekend-ul acesta la Târgu Jiu. Artista va veni aici însoțită de trupa sa, dar şi de iubitul său, gorjeanul Andrei Iacobescu.

Alexandra Mitroi şi trupa Bang vor concerta într-un club din Târgu Jiu, la Caractere. "Vă invităm sâmbătă, 5 martie, de la ora 23:00 la un super concert cu Alexandra Mitroi & trupa Bang, solistă pe care o cunoaştem de la Vocea Romaniei. Împreună au pregătit un concert cu cover-uri atent alese şi vor promite o seară plină de surprize muzicale", au anunţat organizatorii pe facebook.

Alexandra are 24 de ani si este din Jimbolia, dar locuieşte în Timişoara. Tânăra artistă a ajuns să cânte după ce, pe când avea 16 ani, diriginta a pus-o sa cânte o doină şi de acolo a preluat-o un profesor de cor. La 18 ani s-a apucat serios de muzică. În perioada liceului a făcut ore de canto, dar nu a continuat pentru că era în Timișoara şi trebuia sa facă naveta. A avut o încercare cu o trupă, dar nu a durat decât un an, pentru că nu s-au potrivit.

Evenimentul a fost creat recent pe pagina de socializare și deja s-au arătat interesate câteva zeci de persoane să ia parte la show-ul Alexandrei Mitroi din Clubul Caractere. Intrarea este liberă, au mai anunțat organizatorii.

Galerie foto


Vizualizări: 2,354

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: