Spectacolul de la Târgu Jiu, amânat. Un actor are Covid!

Spectacolul extraordinar Caramitru-Mălăele „Câte-n lună și în stele” și vernisajul Expoziției Aniversare Horațiu Mălăele, organizate de Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”, se amână, din motive obiective, pentru o dată ce va fi comunicată ulterior.

Spectatorii care și-au achiziționat bilete pentru evenimentele amintite mai sus pot să le păstreze, acestea rămânând valabile. Cei care doresc returnarea contravalorii biletului/biletelor sunt așteptați, doar în zilele de luni și marți (28-29 septembrie 2020 – din cauza raportărilor și rigorilor contabile de sfârșit de lună) între orele 10:00-18:00, la Agenția Teatrului. Pentru cei care au achiziționat bilete online, procedura de recuperare a contravalorii biletului/biletelor este aceeași (spectatorii sunt așteptați luni și marți – 28 și 29 septembrie, între orele 10:00-18:00, la Agenția Teatrului).

Vă așteptăm curând la debutul stagiunii 2020/2021 la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”, a transmis instituția de cultură.

Potrivit unor surse, unul dintre actorii care joacă în piesă s-a infectat cu noul coronavirus.

actualizare: Horaţiu Mălăele a fost confirmat cu coronavirus. Actorul urma să plece peste 3 zile la Iaşi, unde ar fi fost omagiat, alături de prieteni din cinematografie, în cadrul Galei de deschidere a celei de-a unsprezecea ediţii a Serilor Filmului Românesc, însă deplasarea a fost anulată.

„Organizatorii SFR anunţă faptul că invitatul special al ediţiei va veni la Iaşi în viitorul apropiat, după ce va trece de scenariul infectării cu Covid-19, reluând toate momentele pe care ieşenii le aşteptau. Ediţia care îi este dedicată artistului se va desfăşura în compania mesajelor şi cuvintelor pe care le va transmite la fiecare eveniment, prin scrisori către public.

„Virusul nu alege - recent, actorul şi regizorul Horaţiu Mălăele a fost diagnosticat cu Covid-19. În aceste condiţii, spectatorii care îl aşteptau la Iaşi sunt rugaţi să păstreze gândurile de bine, să se bucure de atmosferă şi film, în compania invitaţilor din program. Biletele achiziţionate pentru spectacolul Sunt un orb, din cadrul SFR, vor putea fi păstrate pentru data la care va fi reprogramat evenimentul.“, transmit organizatorii.

Vizualizări: 1,838

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: