Alin Bobină, gorjeanul de la "Gospodar fără pereche"

Un gorjean de 27 de ani din Dănești s-a înscris la emisiunea "Gospodar fără pereche", pentru a-și găsi nevastă. Alin Bobină este gospodarul universal cu un simț al umorului foarte bine dezvoltat! El știe să facă de toate în casă, dar și în munca cu animalele. Împarte sarcinile cu fratele lui mai mic, care îi seamană foarte bine. Alin își dorește să găsească o femeie careia să îi ofere totul.

„Pot să spun că sunt universal: montez o priză, mulg o vacă, tai un miel, vopsesc o mașină. Fac de toate! Fata care mă va alege va fi tratată ca o regină! Mai am un frate la care țin foarte mult. Mama pentru mine este ca o icoană. Când vorbesc despre mama îmi vine să plâng de bucurie pentru că este un om extraordinar care mi-a fost mereu alături", a spus gorjeanul în filmul de prezentare.

Tânărul a spus cum vrea să arate o femeie. „Fata cu care o să fiu împreună vreau să fie naturală, fără silicoane, botox. Fetelor-brunetelor vă aștept la mine! Am tot ce vreau și vreau să vă ofer din ce am eu și vouă!”, a spus tânărul în emisiune.

Femeile care vor să se încrie pentru a cunoaște unul dintre cei 13 gospodari din emisiune o pot face la numărul de telefon 0728.188.511 sau pe gospodarfarapereche.protv.ro.

Vizualizări: 9,699

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: