Alin Văcaru, după plecările din Pro România: Mergem înainte

Fostul deputat Alin Văcaru a reacționat după plecările din Pro România. Într-un mesaj transmis pe Facebook, acesta le-a mulțumit celor care și-au semnat demisiile din partid și a subliniat că nu își dorește să comenteze deciziile lor.

„Regret sincer plecarea colegilor noștri din cadrul organizației județene a Pro România Gorj! Țin să le mulțumesc pentru implicarea și activitatea de până acum. Îmi sunt prieteni si colegi buni, dar, din păcate, au luat o decizie care nu ma bucură și pe care nu doresc să o comentez. Pro România Gorj merge însă înainte, filiala județeană aflându-se într-un amplu proces de reorganizare, la fel ca toate celelalte organizații din țară”, a transmis Văcaru.

Acesta a transmis că, de acum, el șil Florin Cârciumaru vor coordona activitatea partidului în județul Gorj. „Colegii mei, atât din organizația județeană Gorj, cât și din țară au considerat că, prin continuarea proiectului Pro România, șansele noastre electorale vor crește, iar la alegerile viitoare, vom fi în topul preferințelor oamenilor! Rolul nostru rămâne acela de a-i reprezenta pe toți cei care se regăsesc în gândirea și viziunea Pro, aceea de a dezvolta pentru viitor, pentru oameni, pentru gorjeni! Începând de astăzi, ma voi ocupa de coordonarea Pro România Gorj, alături de domnul Florin Cârciumaru, secretarul general al organizației județene, și de toată echipa județeană, așa cum, de altfel, am făcut-o și până acum”, a mai scris Văcaru, pe Facebook.

Marinela Strâmbulescu, Mihai Prunariu și Laurențiu Chivu au demisionat, în ultimele zile, din Pro România.

Vizualizări: 1,743

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: