Alţi bani pentru stadion

Municipalitatea din Târgu Jiu a avizat acordarea a aproape 5 milioane de lei pentru amenajările exterioare ale incintei stadionului. Banii vor fi acordați din bugetul pe anul 2017 și 2018.

„Nouă ne-a revenit parcarea din spatele hotelului, dinspre ștrand, pentru care vom face demersuri să o realizăm și drumul dinspre Poliție, stâlpii de iluminat și mobilierul urban”, a precizat Raul Chiriac, șeful Serviciului Investiții din cadrul Primăriei Târgu Jiu. 

Mare parte din sistematizarea pe verticală a exteriorului stadionului va fi realizată pe banii Companiei Naționale de Investiții (CNI), care contribuie cu aproximativ 7 milioane lei.

Autoritățile dau acum un nou termen pentru finalizarea lucrărilor. „Termenul de finalizare pentru lucrarea propriu-zisă cred că este undeva în luna noiembrie. Tot ceea ce presupune amenajare exterioară nu a fost inclusă în proiectul inițial. De aceea, CNI a venit în sprijinul nostru și ne-a alocat o sumă suplimentară pentru a putea finaliza și partea exterioară a stadionului. După licitație, suma pe care trebuie să o alocăm noi s-ar putea să se reducă”, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: