Dan Vasilică a lăsat Băleştiul pentru Șirineasa

Tehnicianul Dan Vasilică și-a găsit rapid echipă după despărţirea de Internaţional Bălești. Antrenorul s-a înţeles cu ACS Șirineasa, liderul Ligii a III-a. În mod bizar, echipa de pe primul loc îl schimbă pe antrenorul Gabriel Mangalagiu care a obținut șapte victorii și o remiză în opt meciuri.

Dan Vasilică spune că a fost ofertat de reprezentanţii mai multor echipe de fotbal, dar că a ales Șirineasa pentru că îi dă șansa să se dezvolte profesional. Echipa a fost preluată în vară de gorjeni din anturajul afaceristului Nicu Sarcină și are ca obiectiv promovarea în Liga a II-a. „Rămâne să definitivăm discuţiile și să semnăm, ca antrenor principal. Probabil s-au făcut niște schimbări, dacă eu sunt antrenor principal. Nu cunosc detaliile”, a declarat Dan Vasilică.

Acum, Șirineasa joacă meciurile de pe teren propriu la Petroșani, însă sunt discuţii să vină la Gorj. Dan Vasilică spune că nu va lua cu el niciun jucător de la Internaţional Bălești, deși ar putea. Rămâne cu sufletul alături de echipa de fotbal de la Bălești și crede că foștii săi jucători vor reuși să se redreseze până la finalul campionatului. „Sunt convins că cine vine va aduna măcar 10-12 puncte până la final, dublu sau triplu decât am adunat eu în etapele scurse. Cred foarte tare în jucători, în capacitatea lor, sunt niște meciuri mai accesibile”, a mai spus Dan Vasilică, întărind ideea că decizia de a părăsi Băleștiul nu a avut legătură cu problemele financiare ale echipei.

„Sunt jucători care vin de la serviciu, unii nu pot veni la meciuri din cauza asta. Cunoșteam aceste lucruri și nu le pot folosi ca scuze. Trebuia să scot maximul și nu a fost să fie”, a explicat Dan Vasilică.

Vizualizări: 1,495

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: