Ambasadorul Indoneziei, vizită la complexul lui Iordache

Amhar Azeth, ambasadorul Indoneziei în România, a vizitat judeţul Gorj. Oficialul indonezian a stat trei zile în judeţul nostru, timp în care a fost în zona montană Rânca, în localitatea Baia de Fier, oraşul Turceni şi în municipiul Târgu Jiu. Pe perioada şederii, ambasadorul Indoneziei a fost însoţit de omul de afaceri Ion Iordache, vizita fiind intermediată de gorjeanul Ciprian Ene, un oficial al guvernului care ar urma să devină consul onorific al Indoneziei.

„Excelenţa Sa Amhar Azeth a avut misiunea de a încerca să lege relaţiile comerciale pe care le avea odată Indonezia cu România. A vrut în special să cunoască potenţialul judeţului nostru, pentru că a fost recomandat ca fiind un judeţ care are potenţial şi oameni serioşi. A fost la Rânca, la Baia de Fier, să vadă ciobanii, oile, dacă avem animale, vaci în special, pentru export către ei. Sunt interesaţi de cereale, de parteneriate şi înfrăţiri între localităţi din Indonezia şi judeţul nostru. Înainte de a pleca, a spus că vrea ca Gorjul să devină un hambar pentru Indonezia”, a declarat Ion Ioradache.

Ambasadorul Indoneziei în România a discutat luni, 1 octombrie, şi cu şefii Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu. Oficialul indonezian a vizitat şi complexul de vânătoare deţinut de Ion Iordache în zona de sud a judeţului. Discuţiile pe seama unor viitoare colaborări între cele două state vor continua la Bucureşti şi în Indonezia.

Vizualizări: 4,227

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: