Ambulanța Gorj: Angajații „sperie” candidații

Serviciul Județean de Ambulanță se confruntă, în continuare, cu un deficit de medici, iar de vină pentru această situație sunt chiar unii dintre angajați. Afirmația aparține managerului unității, Tiberiu Tătaru, care susține că eforturile sale de a atrage specialiști sunt zădărnicite de un „grup restrâns” de persoane care a făcut un obicei din a pune într-o lumină proastă unitatea.

Tiberiu Tătaru a declarat că din discuțiile pe care le-a avut cu medici renumiți, atât din Spitalul Județean, cât și din afara lui, a aflat, cu stupoare, că aceștia și-ar dori să lucreze la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj, dar nu fac asta de gura anumitor angajați ai instituției.

„Același grup restrâns de persoane, care cuprinde doar două sau trei persoane, a inițiat tot felul de discuții care nu întotdeauna au un fundament real și exagerează foarte mult anumite evenimente ce sunt distorsionate tocmai în scop mediatic. (...) Pe mine nu mă deranjează pentru că este democrație, fiecare trebuie să spună ce vrea, unde vrea, când vrea, în schimb, sunt deranjat atunci când lucrurile acestea afectează desfășurarea normală a activității. Eu am avut discuții cu mai mulți medici, nu dau nume, care și-ar dori activitate de urgență, dar din cauza acestor repetate scandaluri de atâția ani și ani de zile nici nu vor să audă de această instituție, iar eu, sincer, îi înțeleg. Trebuie să ai o anumită tărie de caracter să poți să reziști unor asemenea atacuri, nefondate, și să te gândești tot timpul că ești urmărit și atacat, din interior, pentru lucrurile pe care nu le-ai făcut, sau că îți sunt exagerate anumite lucruri tocmai pentru a fi denigrat. (...) Consider că este un grup insignifiant pe care nu are rost să îl luăm în calcul și trebuie să ne vedem de treabă, mai departe”, a afirmat managerul SAJ Gorj, Tiberiu Tătaru, la Tv Sud.


În momentul de față, la SAJ Gorj este în desfășurare un concurs în urma căruia vor fi angajați încă doi medici.

Vizualizări: 1,777

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: