Ambulanţele casate, la mare căutare printre primari

Doi primari gorjeni fac demersuri pentru a intra în posesia unor ambulanțe ce nu mai sunt folosite de Serviciul Județean de Ambulanță și pe care conducerea a încercat de mai multe ori să le dea prin licitație.

Cei doi vor să obțină mașinile de salvare gratis, în baza unor protocoale între Serviciul de Ambulanță și primării. Este vorba despre primarii Adi Câmpeanu- Runcu și Vili Pasăre- Dragotești.

Directorul Serviciului de Ambulanță Dan Vâlceanu a confirmat că cei doi primari s-au interesat de două dintre cele trei ambulanțe care nu mai sunt folosite la intervenții. „Doi primari și-au exprimat dorința, verbal, studiem modalitatea legală de a le da spre folosință sau contracost”, a spus Vâlceanu.

Primarul Câmpeanu a declarat că achiziționarea unei ambulanțe este ca și făcută. „Am promis cetățenilor comunei Runcu faptul că în cursul anului 2013 vom dota comuna cu ambulanță și mașină de pompieri. S-ar părea că am rezolvat cu ambulanța, să vedem ce facem cu mașina de pompieri”, a spus Câmpeanu.

„Dacă e cu bani, nu vreau”, spune primarul din Dragotești. Vili Pasăre a menționat că a trimis o adresă la Ambulanță, dar că vrea ambulanța gratis, pentru că nu are fonduri pentru achiziționarea ei. „Noi sperăm să facem achiziţia fără plată, dacă nu, nu se face. Știți cum stăm cu banii. Este nevoie de această mașină pentru că este o distanță foarte mare de parcurs până la primul spital”, a spus Pasăre. 

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: