Amelian Istrătescu, bronz la Campionatul Național de lupte libere!

Luptătorii de la CSM Târgu Jiu, pregătiți de Mădălin Gorjanu, au avut evoluții foarte bune în cadrul Finalelor Campionatului Național Individual de lupte libere U15 și U20. Amelian Istrătescu a reușit să câștige medalia de bronz la U15, la categoria 85 de Kg! 

Timp de trei zile, între 21 și 24 septembrie, orașul Târgu Mureș a găzduit cei mai buni luptători din țară la categoriile de vârstă U20 și U15, în cadrul Finalelor Campionatului Național Individual de Lupte Libere. Printre sportivii care au intrat pe saltea au fost și Octavian Mitoi și Amelian Istrătescu.

Mitoi a intrat în luptă la categoria 75 de kilograme, dar a pierdut finala pentru bronz, după un meci foarte disputat, la o diferență de doar două puncte, contra unui sportiv foarte bun, de la CSS Târgu Mureș, care prinde podiumul în fiecare an. 

Inițial, Istrătescu trebuia să participe la categoria 75 de kilograme, dar eforturile sale de a se încadra în categoria de greutate nu au dat rezultatele scontate, astfel că, în ultimul moment, s-a luat decizia de a participa la categoria de 85 de kilograme, a informat oficial clubul.

Sportivul s-a descurcat foarte bine, deși concurența la această categorie a fost una mult mai mare, având o evoluție foarte bună și reușind să urce pe podium. 

O evoluție foarte bună a avut și Octavian Mitoi, care a ocupat locul 5, la categoria 75 de Kg, în întrecerea sportivilor U20. 

Vizualizări: 706

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: