Victorie clară, scor 7-2, pentru CSM Târgu Jiu Juniori C

Finalul săptămânii trecute a fost unul excelent pentru Juniorii C și D de la CSM Târgu Jiu, care au înregistrat victorii în etapele programate în Campionatele Județene. În etapa a 2-a a Campionatului Județean, Juniorii C de la CSM Târgu Jiu, pregătiți de Alin Poenaru și Cătălin Trofin, s-au impus în deplasarea de la Novaci, scor 7-2. 

Chiar dacă au primit gol în primul minut, jucătorii lui Alin Poenaru s-au repliat imediat și au controlat partida. Alin Poenaru a fost ușor nemulțumit de evoluția pe faza defensivă a jucătorilor săi, dar pune greșelile din apărare și pe seama stării gazonului.

”Un meci pe care noi l-am făcut puțin mai greu, pentru că am primit gol în primul minut. După acel moment am revenit imediat în joc în joc și am marcat de 4 ori până la pauză. Pentru acest meci apărarea a rămas datoare, am făcut multe greșeli provocate și de starea terenului”, a declarat pentru csmtargujiu.ro Alin Poenaru, antrenor la grupa CSM Târgu Jiu Juniori C.

Pentru CSM Târgu Jiu au marcat Robert Roșca 2g, Fabian Oiță 1g, Lorenzo Nistor 1g, Ianis Văcaru 1g, Darius Holdon 1g, plus un autogol. 

Tot sâmbătă, într-un meci din etapa a 5-a din Campionatul Județean rezervat juniorilor D, CSM Târgu Jiu 2 s-a impus în fața celor de la CS Jiul Rovinari. A fost un meci controlat de jucătorii pregătitți de Bobi Staicu și Mario Găman. 

”Joc bun făcut de băieții noștri în fața unui adversar pe măsură. Am anticipat că nu va fi ușor, dar copiii au făcut o nouă partidă excelentă și au demonstrat atât individual, cât și colectiv, că sunt pe drumul cel bun în ceea ce privește pregătirea”, a declarat Bobi Staicu, antrenor CSM Târgu Jiu Juniori D.

În victoria obținută de CSM Târgu Jiu au marcat Raul Grindeanu 2g, Rareș Luță 1g și Denis Ciulavu 1g. 

Duminică, 24 septembrie, cealaltă echipă care evoluează la nivel de juniori C, CSM Târgu Jiu2, a pierdut la limită, scor 0-1, pe terenul echipei CS Jiul Rovinari. 

Vizualizări: 389

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: