Clauza de 2 milioane de dolari care îl ține pe Reghecampf departe de AL-Tai!

Laurențiu Reghecampf a părăsit deja Universitatea Craiova în mijlocul campionatului și a plecat pentru a semna cu o echipă din zona arabă. Au fost semnale în presa arabă că va ajunge la  Al-Riyadh, respectiv Al-Tai, însă nu a mai semnat cu niciuna dintre cele două.

Gabriel Manu a dezvăluit pentru ProSport, adevăratul motiv pentru care tehnicianul grupării din Bănie nu a mai ajuns la fosta echipă a lui Mirel Rădoi. Kresimir Rezic, antrenorul formației la care joacă Dugandzic și Cordea, are o clauză de reziliere în valoare de două milioane de euro și nu va pleca de la clubul saudit până nu își va primi banii.

„Știu că antrenorul croat are o clauză de reziliere de două milioane de dolari și nu acceptă să plece până când nu i se plătește. Așa am înțeles. E vorba de Al-Tai. Din ce am văzut în ultima perioadă e vorba de Al-Tai. Croatul nu vrea să plece, de trei ori i s-a propus o sumă de reziliere și n-a vrut. Drept pentru care Reghe trebuie să stea acolo și să aștepte rezilierea contractului, pentru a putea semna. Pleci pentru o promisiune, că înțelegerea n-ai semnat-o…”, a declarat Manu pentru Digi Sport.

Vizualizări: 332

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: