Amenințat chiar în timp ce dădea un interviu

Octavian Berceanu, fostul șef al Gărzii de Mediu demis luni de către premierul Cîțu din funcție, a fost amenințat la telefon chiar în timp ce dădea un interviu.

Berceanu a fost sunat insistent de către un număr de telefon, de șase ori în câteva minute. Berceanu a oprit interviul și în cele din urmă a răspuns la telefon. În timpul conversației, Berceanu a fost amenințat pentru „tot răul” pe care l-ar fi produs.

„- Să nu uitați, absolut oriunde mergeți, că există Dumnezeu. Răul care-l faci ți se întoarce împotrivă. Există Dumnezeu al tuturor oamenilor.
- Cu drag, la ce rău vă referiți?

- Domnu’ meu, deci ați făcut rău. Numai rău ai făcut de când ai venit la conducere. Ai distrus pădurile de când ai venit la putere. Or să te ia și DNA-ul. Stai liniștit că te ia DNA-ul.
- Văd că insistați foarte mult și vă mulțumesc că aveți o părere personală, probabil bazată pe argumente. Dacă mi le puteți spune, vă mulțumesc foarte mult!

- Te-ai dus peste niște țigani, care n-au făcut nimic, s-au dus în sat să-și facă bani de pâine și mata te-ai dus cu mascații peste ei.”

Octavian Berceanu a fost eliberat luni din funcția de comisar general al Gărzii de Mediu, potrivit unui ordin semnat de premierul Florin Cîțu. 

În locul său a fost numit Alexandru Lucian Vasile, comisar general adjunct la Garda de Mediu. Alexandru Lucian Vasile este președintele TNL Călărași și fiul primarului liberal din comuna Jegălia.

Vizualizări: 1,843

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: