Proiect de milioane de euro, blocat la un spital din Gorj

Un proiect de aproape două milioane de euro încă n-a demarat deși lucrarea a fost atribuită unei firme. Constructorul care trebuia să se ocupe de eficientizarea termică a Spitalului Orășenesc din Novaci nu a mai deschis șantierul așa că autoritățile locale trebuie să reia procedura de achiziție.

Din informațiile obținute de la managerul unității medicale, constructorul nu ar fi demarat lucrările din cauza prețurilor prea mari la materiale. Acum, licitația va fi reluată.

„Primăria are un proiect aprobat pe eficientizare termică și energetică, dar firma care a câștigat proiectul nu a dat drumul la execuție. Nu știu de ce. Valoarea nu mai corespunde realităților și se va relua această procedură de achiziție și, să dea Dumnezeu, să câștige cineva care va și putea face lucrarea respectivă în condițiile în care toate materialele s-au dublat sau au crescut destul de mult”, a declarat directorul unității medicale, Emil Grigore.

Proiectul urmărea eficientizarea termică a spitalului din Novaci, dar și înlocuirea instalației electrice și montarea unor panouri solare care ar fi trebuit să reducă factura la electricitate cu măcar 10%. 

Vizualizări: 2,480

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: