Amenzi de 20.000 lei, într-o singură zi

În ultimele 24 de ore, sub coordonarea Instituției Prefectului, au fost desfășurate 15 acţiuni de verificare cu efective mărite în sistem integrat, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

În cadrul acțiunilor, au beneficiat de activitățile informativ-preventive și au fost verificate peste 1.000 de persoane, 81 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate/alte zone de interes, precum și peste 180 de autovehicule/ mijloace de transport în comun/ mijloace de transport de agrement.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 162 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 20.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020.

Purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise, indiferent de incidența cumulată a cazurilor.

Forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă.

Vizualizări: 995

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: