Amenzi înainte de intrarea în vigoare a noilor restricții

159 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 17.000 de lei, au fost aplicate în Gorj, într-o singură zi, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020.

Noi restricţii impuse de Guvern intră în vigoare începând de duminică seară. Astfel, în toate localităţile în care incidenţa este mai mare de 4 la mie agenţii economici vor închide la ora 18.00, iar deplasarea persoanelor în afara locuinţei, după ora 20.00, va fi permisă doar pentru câteva motive bine întemeiate. 

În ultimele 24 de ore, sub coordonarea Instituției Prefectului Gorj, au fost desfășurate 12 acţiuni de verificare, cu efective mărite în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții implicate, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

În total, 229 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au acționat în zone aglomerate, unităţi de alimentaţie publică şi zonele adiacente acestora, terase și mijloace de transport în comun.

“Facem apel la cetăţeni să păstreze distanţarea fizică, să poarte masca de protecţie și să nu se expună la riscuri”, transmite IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,916

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: