Amenzi uriașe pentru doi șoferi

Doi șoferi au plătit amenzi de câte 9.000 de lei pentru nereguli constate de polițiști. Cei doi efectuau transport public de mărfuri. 


Primul este un bărbat de 36 de ani din comuna Borăscu, acesta fiind depistat în timp ce  conducea un un ansamblu de vehicule format din autoutilitară și semiremorcă pe DN 66 Drăguțești, efectuând transport public de mărfuri, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că s-a intervenit asupra echipamentului de înregistrare a timpului de conducere, fiind alterate datele de înregistrare.


Conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform prevederilor O.G. 37/2007, cu amenda în valoare de 9.000 lei.                                                                                  

Al doilea are 35 de ani și este din Drăguțești. El conducea un autobuz pe DN 66 Drăguțești, efectuând transport public de persoane, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că operatorul de transport avea expirată copia conformă a licenței de transport.


Operatorul de transport a fost sancționat contravențional conform prevederilor O.G. 37/2007, cu amendă în valoare de 9.000 lei și s-a dispus suspendarea dreptului de utilizare a autovehiculului pe o perioadă de 6 luni, fiind reținute plăcuțele și certificatul de înmatriculare.

Vizualizări: 1,344

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: