American din Texas, înzăpezit la Rânca

Jandarmii montani din Rânca împreună cu lucrători din cadrul Salvamont Gorj au intervenit cu mijloacele de echipament și de transport din dotare pentru a debloca din zăpadă un turist american de origine română care rămăsese înzăpezit în Pasul Urdele.

Astăzi, 08 mai, a.c., în jurul orelor 13.30, echipajul de jandarmi montani care executa misiunea de menţinere a ordinii publice în staţiunea Rânca, a fost solicitat printr-un apel telefonic de către numitul P.I., din Municipiul Tg-Jiu să intervină pentru a-l deszăpezi pe ginerele său, numitul P.A.M., cetățean american domiciliat în Statul Texas, oraș Southlake, care a rămas înzăpezit cu autoturismul în Pasul Urdele din Rânca.

Echipajul de jandarmi montani s-a deplasat de urgență la locul indicat, constatând că cele sesizate se confirmă iar împreună cu lucrătorii Salvamont au acordat sprijin și au participat la deszăpezirea autoturismului care era suspendat în zăpadă, cu lopețile din dotare, pentru ca turistul să poată părăsi stațiunea.

Intervenția comună pentru salvarea turistului a durat aproximativ 45 minute, iar ulterior echipajul de jandarmi și-a continuat misiunea.

COMPARTIMENTUL INFORMARE,  RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: