Andreea Marin a asortat un ceas scump la costumul popular

Acţiunea Andreei Marin de la Târgu Jiu a fost puternic mediatizată la nivel naţional, fiind o bună reclamă pentru magazinele Succes. Faptul că vedeta a renunţat la lux, s-a îmbrăcat în costum popular şi le-a prezentat copiilor de la oraş cum arată o vacă sau nişte iezi a impresionat presa mondenă. Mai puţin faptul că şi-a asortat la costumul popular un ceas de 8.000 de euro, după cum a scris Cancan.

Şi ziarul Click a scris că Andreea Marin s-a făcut vânzătoare de mezeluri la Târgu Jiu. „A atras clienţii ca un magnet, banii adunaţi din vânzarea produselor de carmangerie ajungând la o familie nevoiaşă”, a precizat sursa citată, care a publicat zeci de fotografii de la evenimentul caritabil.

Târgujienii au putut face o faptă bună la începutul acestei săptămâni, dacă au cumpărat produse de la carmangeriile Succes. Acţiunea umanitară a avut drept scop ajutorul unei familii destrămate, din satul Pârvuleşti, comuna Stăneşti, Gorj. Mama este plecată la lucru în Italia alături de băiatul cel mare, în vârstă de 15 ani, iar tatăl copiilor nu are serviciu şi lucrează în sat cu ziua pe la vecini. El este singurul sprijin pentru Bogdănel şi Cristina, cei doi micuţi în vârstă de 5 ani şi respectiv 6 ani.

Andreea Marin a luat în serios rolul de vânzător în Carmangeria Succes, le-a cântărit produsele clienţilor şi chiar s-a arătat curioasă cu privire la meniul gorjenilor pentru masa de Paşte. Cu ajutorul echipei de profesionişti, Andreei nu i-a fost deloc greu să respecte doleanţele cumpărătorilor. „Se învaţă din mers, dar am aici oameni de bază de la Succes. În viaţă se învaţă de toate şi dacă putem ajuta o familie, aceşti doi copii de cinci anişori, care nu au nimic pe masa de paşte, de ce nu! Mi se pare un gest de omenie”, a precizat Andreea Marin, între o sesiune de vânzări şi una de autografe.

Vizualizări: 241

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: