Americanul Cannefax a dezvăluit obiectivul său la CSM Târgu Jiu

Ultima achiziție din lotul echipei de baschet a CSM Târgu Jiu este un jucător american. Xavier Cannefax spune că obiectivul său la noua echipă este să ajute cât de mult va putea CSM Târgu Jiu să câștige fiecare meci.

Xavier Cannefax este ultimul jucător sosit în lotul lui Claudiu Alionescu. Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu avea mare nevoie de întăriri după ce s-a văzut că a ratat startul sezonului.

Baschetbalistul american a dezvăluit pentru csmtargujiu.ro care au fost motivele pentru care a semnat cu CSM Târgu Jiu. „Este o provocare pentru mine! Sunt prieten bun cu Porter Troupe. Am vorbit cu el și mi-a spus că ar fi bine să vin aici, pentru că este locul potrivit pentru a juca baschet. Mă bucură această oportunitate și vreau să ajut echipa să câștige cât mai multe meciuri. Pot acoperi pozițiile 1 și 2, la fel de bine, și voi juca acolo unde echipa are nevoie de mine. Obiectivul meu este ca echipa să câștige, asta e primordial. Sunt un jucător rapid, un competitor care joacă fizic”, a spus americanul care crede că prima ligă din România este una destul de puternică și consideră că venirea lui în Liga Națională este o provocare.

Căpitanul Porter Troupe a avut un rol decisiv în aducerea acestuia dar și  suporterii echipei care vin în număr mare la meciurile echipei.

Vizualizări: 338

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: